DA MARIO HEINKENSZAND

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1226 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Da Mario Heinkenszand. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 2:33 Kinderen hebben moeten bellen waar hun eten bleef, voor ons geen 2de keer
27 nov 2022 om 19:57 We zijn dik tevreden
26 nov 2022 om 22:04 Erg snelle levering. pizzas waren kwalitatief erg goed. Dunne bodem, heet gebakken. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
26 nov 2022 om 20:55 Prima
26 nov 2022 om 20:43 Super snelle bezorging!
25 nov 2022 om 19:25 Het eten was weer heerlijk. En op tijd bezorgd
23 nov 2022 om 20:22 Heerlijk Mario! Dank je wel.
22 nov 2022 om 21:06 Pizza heerlijk en ze hebben netjes gebeld om te zeggen dat het wat langer zou duren
19 nov 2022 om 19:36 Dit keer bezorgd op de beloofde tijd, pizza's waren weer top!
15 nov 2022 om 9:31 Lekker gegeten! Jammer dat minimale bestelbedrag €30,-- is, ik ben alleen en ik kan dus alleen bestellen wanneer er onverwacht bezoek komt. Vind ik jammer.
6 nov 2022 om 21:15 Het eten was goed maar het had nog beter geweest als er ook een broodje bij mijn bestelde schotel had gezeten
27 okt 2022 om 19:47 Vaak laat bezorgd, maar deze keer goed op tijd. Eten smaakt altijd goed